Psihologie clinică
& Psihoterapie

PSY AA CONCEPT

Oferă servicii psihologice personalizate pentru adulți, adolescenți și copii, precum și o gamă completă de servicii pentru companii. Serviciile sunt disponibile la cerere într-o varietate de modalități.

Întâlnirile pot avea loc la sediul nostru din Iași sau într-o altă locație. De asemenea, ședințele video pot reprezenta o alegere pentru clienții noștri.

În domeniul psihoterapiei, aceste aspecte permit terapeutului să utilizeze o abordare mai flexibilă și integrativă, care altfel ar putea fi limitată la contextul unui cabinet clasic de terapie

Principalele SERVICII OFERITE de PSY AA CONCEPT – Psihologie clinică și Psihoterapie:

Evaluare și asistență psihologică pentru:

anxietate, depresie, probleme de cuplu și familie, ticuri și tulburări de comportament, stres posttraumatic, tulburări alimentare, tulburări de somn, tulburări psihosomatice și managementul durerii, optimizare și dezvoltare personală etc.

Consiliere psihologică

Servicii de consiliere psihologică sub forma unui abonament corporate, oferit de companii angajaților, cât și sub forma unui abonament individual.

CorporatePsy

Oferă clienților business cu un program încărcat accesul rapid la un psihoterapeut, servicii flexibile și personalizate, cu posibilitatea de desfășurare a sesiunilor de terapie în altă locație.

Serviciile noastre

Serviciile noastre se definesc prin profesionalism, calitate, eficiență și confidențialitate și sunt concepute astfel încât fiecare client să se simtă confortabil și în siguranță.